Super User
Hits: 12021

Airco reinigen

Een airconditioning is altijd te gebruiken in combinatie met de verwarming, zodat u zelf de gewenste temperatuur in kunt stellen. Hierdoor beschikt u over de mogelijkheid om in de zomer te kiezen voor koude droge lucht en in de winter voor verwarmde droge lucht.

Het is dus van belang een goed werkende airconditioning in uw auto te hebben. Bij Autoservice Schenkeveld kunnen wij uw airco checken in slechts enkele minuten!

Onze aircotechnicus zal, na het aansluiten van de airco service-equipement op uw voertuig, aan de hand van de diagnose test worden voorzien van alle relevante informatie aangaande de werking van uw aircosysteem. Vervolgens zal hij met u bespreken wat de volgende stap is. Indien het aircosysteem naar behoren functioneert, kunt u met een gerust hart de auto weer meenemen om vervolgens na een jaar wederom de preventieve aircocheck te laten uitvoeren. Er kan natuurlijk ook een volledige aircoservicebeurt uitgevoerd worden.
Nu krijgt u bij een airco service beurt of een airco reinigingsbeurt GRATIS een Blikjes Koeler

image001

Super User
Hits: 3205

Banden

Uw banden slijten niet gelijkmatig. Door de voorbanden na verloop van tijd te laten verwisselen met de achterbanden wordt de slijtage gelijkmatiger verdeeld en geniet u een betere wegligging.
Maar ook voor nieuwe banden kunt u bij ons terecht. Heeft u winter- en zomerbanden, dan kunnen wij deze ook voor u opslaan.

 

 

Super User
Hits: 3157

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Bij Autoservice Schenkeveld is RDW goedgekeurd en wij beschikken over de juiste apparatuur om uw auto te keuren.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk. Uiteraard kunt u naast de APK ook voor het onderhoud van uw auto ook bij Autoservice Schenkeveld terrecht.


 

 

Super User
Hits: 3131

Schadeherstel

Is uw auto beschadigd? Dan is uw auto bij ons in de juiste handen in onze werkplaats zal uw auto vakkundig gerepareerd worden.

We verzorgen o.a.
• Uitdeuken zonder spuiten
• Ruitreparatie
• Restauratiewerk

We zijn goed in spoedreparaties, onze werkplaats is hiervoor speciaal ingericht, zodat u veilig en zo snel mogelijk weer de weg op kunt. Dit zijn veelal de kleine reparaties, maar voor grotere schades kunt uuiteraard ook bij ons terecht.

Schade door eigen schuld? WA verzekerd? Om de kostprijs relatief laag houden kunnen wij naast origineel plaatwerk ook het betere imitatie-plaatwerk leveren.
Bovendien mogen we voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen de schade herstellen. Tevens kunnen wij voor u de schade-afwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij regelen, zo heeft u er geen omkijken naar!


 

 

Super User
Hits: 3235

Onderhoud

Tijdig onderhoud spaart kosten!

Uw auto is u heel wat waard. Bij Autoservice Schenkeveld begrijpen wij dat. Uw voertuig is bij ons altijd in goede handen. In onze moderne werkplaats staat een klantgerichte bedrijfsvoering voorop. Onze complete service voldoet aan alle wensen, maar wij doen daar graag nog een schepje bovenop. Om niet voor verrassingen te komen staan, is regelmatig onderhoud aan uw auto belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid van u en de andere weggebruikers, maar ook omdat u graag mobiel blijft. Bovendien; een goed onderhouden auto gaat langer mee, wat op de lange termijn gunstig is voor uw portemonnee.

Het ene onderhoud is het andere niet. Autoservice Schenkeveld is een BOVAG-bedrijf en werkt altijd volgens het onderhoudsboekje en de fabrieksspecificaties. Ook de fabrieksgarantie van nieuwe auto’s blijft gewoon behouden. Wilt u een afspraak inplannen voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of APK? Neem dan contact met ons op.